Kevään vuokraukset Skinnarilan satamasta

Koronarajoitusten ajan Drakkarin kalustoa vuokrataan Skinnarilan satamasta ja vain pienille ryhmille. Teethän ennakkovarauksen numerosta 040 551 6996 tai drakkarsport@gmail.com.

Seuraillaan tilanteen kehittymistä, mutta toiveissa on, että loppukesästä kalustoamme voi vuokrata myös Hiekkalinnalta.

Saimaa on vapautunut jäistä ja kevät etenee, joten nyt on hyvä aika lähteä vesille vaikka soutuveneellä tai kanootilla. Vuokraamme veneisiimme myös sähköperämoottoria. Suosittelemme edellä mainittuja nyt kylmän veden aikaan, mutta jos sinulla on melontakokemusta, kajakkikin on hyvä vaihtoehto. Skinnarilan satamasta pääsee mukavasti vaikka Ruohosaaren laavulle makkaraa paistamaan tai tutkimaan Ruohosaaren ja Naurissaaren bunkkereita.

Nyt on myös aika myös tutustua lähiseutuun polkupyörällä! Valikoimastamme löytyy maantie-, retki- ja maastopyöriä. Retkipyöriä löytyy myös sähköavusteisina. Meiltä saat vinkkejä kivoista pyöräreiteistä.

Ulkoilu ja retkeily on tässä poikkeustilanteessakin erittäin suositeltavaa, joten nautitaan keväästä ja mahtavasta luonnostamme. Saimaan ympäristössä riittää nähtävää ja koettavaa!


Spring and early summer rentals from Skinnarila harbour

During the Covid-19 restrictions Drakkar gear is available from Skinnarila harbour, and we prefer only small groups. Please pre-book by phone +358 40 551 6996 or by email drakkarsport@gmail.com.

We hope to open Sandcastle rental point later this summer.

Spring is here and it’s time to explore Lake Saimaa and nearby islands with one of our kayaks, canoes or rowing boats. We also rent an electric motor for rowing boats. For safety reasons, in cold water, a canoe or rowing boat is the best option, unless you have some experience of kayaking. 

Biking season is also starting both on- and off-road. We have trekking bikes, road bikes and mountain bikes available, as well as electric assisted trekking bikes. Ask for maps and tips about local routes.  

There are plenty of beautiful places to see and explore in our nature and on the Lake Saimaa. Enjoy the springtime!