Iltakurssi 2.-3.6.

ILTAKURSSI ON TÄYNNÄ. KIITOS KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE JA TERVETULOA MELOMAAN!

Haluatko oppia melomaan? – Tule mukaan Melonnan perusteet -iltakurssille

Aika: 2.-3.6.2021 klo 18-20.30
Paikka: Lappeenranta, lähtö Skinnarilan venesatamasta, osoitteesta Yliopistonkatu (Skinnarilankatu) 30
Hinta: 45 € / yksi ilta, 75 € / kaksi iltaa

Melonta on hieno laji. Oikealla tekniikalla saat lajista irti vielä enemmän ja pystyt keskittymään myös maisemien ihailuun. Tule harjoittelemaan melontaa ammattitoisten melontaoppaiden ja -ohjaajien johdolla ja löydä itsellesi uusi harrastus! Kurssilla saat valmiudet lähteä mukaan kesän iltamelonnoille. Kun saat melonnan perusteen haltuun, voit myös vuokrata melontavarusteet ja lähteä omalla porukalla retkeilemään.

Järjestämme kurssin kahtena arki-iltana: keskiviikkona 2.6. ja torstaina 3.6. klo 18-20.30. Ensimmäinen ilta on suunnattu erityisesti vasta-alkajille. Toisena iltana jatkamme tekniikkaharjoittelua ja ryhmässä melomisen taitojen opettelua. Voit osallistua kumpaankin iltaan tai jos esimerkiksi hallitset jo melontaturvallisuuden perusteet ja kajakkiin menot ja poistumiset, voit halutessasi osallistua vaan iltaan 2.

Lähtö on Skinnarilan venesatamasta, mutta tarvittaessa voimme vaihtaa lähtöpaikkaa tuulilta suojaisemmille vesille. Tavoitteena on, että kurssi järjestetään mahdollisimman helpoissa olosuhteissa.

Sisältö

Ilta 1:

  • saat tietoa melontaturvallisuudesta ja melontavarusteista
  • opit lähtemään vesille sekä rantautumaan turvallisesti
  • pääset harjoittelemaan eri melontatekniikoita (eteen- ja taaksepäin sekä sivuttain melonta, tehokas pysäyttäminen ja suunnan kääntäminen)

Ilta 2:

  • jatkamme perusasioiden harjoittelua ja pääset kohentamaan taitojasi eri melontatekniikoissa
  • melomme pienen retken, jonka aikana pääset harjoittelemaan ryhmässä melomista


Maksu: Maksun voi suorittaa paikanpäällä käteisellä (tasaraha), pankki-/luottokortilla, MobilePayllä, PayPalilla tai tyky-etuuksilla (ePassi, Eazybreak, Smartum, EdenRed).

Lähetämme sähköpostitse vielä ohjeet pukeutumisesta, varusteista yms. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa info@drakkarsport.com, 040 551 6996.

Noudatamme kurssilla Suomen melontakouluttajat ry:n turvallisuusohjeita.

Seuraamme järjestelyissä koronaohjeistuksia. Pyrimme pitämään kurssilla turvavälejä. Jos sinulla on pieniäkään flunssan oireita, jääthän kotiin.